Θερμοστάτης ακριβείας RT500 απο την Αγγλική SΑLUS CONTROLS PLC με εβδομαδιαίο προγραμματισμό λειτουργίας . O SALUS RT500 διαθέτει ξεχωριστό προγραμμα ανά ημέρα και ξεχωριστές ρυθμίσεις για τις ημέρες του Σαββατοκύριακου . Οι ημέρες απεικονίζονται στην οθόνη με νούμερα 1 ...7 .Ο θερμοστατης SALUS RT500 είναι κατάλληλος για συστήματα θέρμανσης . Μπορεί να ελεγξχει ηλεκτρικούς λεβητες , λεβητες πετρελαίου , αερίου αλλα και οτιδήποτε απαιτεί έλεχγο θερμοκρασίας και διαθέτει εντολή 230V ή ''ξηρή επαφή'' .Διαθέτει όμορφο σχεδιασμό , φωτιζόμενη οθόνη , και λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ οι οποίες εμπεριέχονται στην συσκευασία .

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τις οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού του θερμοστάτη SALUS RT500 στα Ελληνικά


Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά :

7ημερος προγραμματισμός λειτουργίας
Ανεξάρτητο προγραμμα για Σαββατοκύριακό
Λειτουργία παράκαμψης των προγραμμάτων και λειτουργία ως απλού ηλεκτρονικού θερμοστάτη .Εύρος Θερμοκρασίας : 5 έως 30 βαθμούς Κελσίου .
Tάση / Ρευμα εισόδου : 230Volt / 5 Α
Βήμα ελεγχου θερμοκρασίας : 0,5 ή 1 0C . ( Ρυθμίζεται με Jumper στην πλακέτα )
Προέλευση Αγγλία
Κατασκευή : Κίνα
Εγγύηση 2 έτη


Διαθέτει πρακτικές λειτουργιες όπως :

Λειτουργία ON/OFF : με πίεση ταυτοχρόνων δύο πλήκτρων για 3 sec ο οθόνη σβήνει και ο θερμοστάτης δεν λειτουργεί εξοικονομόντας έτσι τις μπαταρίες . Το χαρακτηριστικό αυτό είναι χρήσιμο για περιόδους μεγάλης απουσίας ή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού .
Με πίεση του πλήκτρου φωτισμού για 3 sec είσερχεται σε απενεργοείται και εισερχεται σε κατάσταση αντιπαγωτική προστασίας ( ανάβει μόνο εαν η θερμοκρασίας δωματίου πέσει κάτω από τους 5 0C . Το χαρακτηριστικό αυτό είναι χρησιμο διότι προστατεύει την κατοικία από παρουσία πάγου σε σωληνώσεις κλπ και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εξοχικές κατοικίες σε μεγάλο υψόμετρο .


Δυνατότητα αποστολής σε ολη την Ελλάδα

Καλεστε μας για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν στο 210 99 29 726


** H Aλλαγή ενός κοινού θερμοστάτη με νέο ηλεκτρονικό ή ψηφιακό Θερμοστάτη , συνεπάγεται άμεση εξοικονόμηση ενέργειας(καυσίμου ή ηλεκτρικής ενέργειας) που μπορεί να φτασει έως 25% . Επισης επιτυχγάνει συνθηκες θερμοκρασιακής άνεσης με μεγάλη ακρίβεια λόγω της πολύ μικρής απόκλισης που έχουν απο την πραγματική θερμοκρασία του χώρου . Συνιστούμε την ρύθμιση του θερμοστάτη όχι πάνω από 21 0C κατά την χειμερινή περίοδοΓράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης χώρου SALUS RT500

  • Κατασκευαστής: SALUS CONTROLS
  • Κωδικός Προϊόντος: SALUS RT500
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 60,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 48,39€

Ετικέτες: salus, Salus RT500, RT500,