Οι νέες χαλύβδινες μονάδες πετρελαίου TURBO PLUS της KITURAMI διαθέτουν υψηλή τεχνολογία και συμπεριλαμβάνουν όλα τα υλικά του λεβητοστασίου όπως  inverter κυκλοφορητή, βαλβίδα ασφαλείας, βάνα πλήρωσης, μανόμετρο, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό και τρίοδη βάνα, με τέλεια εργονομία. Έχουν τη δυνατότητα θερμανσης χώρου και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης . Η μονάδα TURBO PLUS 21S έχει απόδοση 21000kcal/h  και διαθέτουν Inverter κυκλοφορητή. 

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης για τις αυτόνομες μονάδες πετρελαίου της KITURAMI 

 • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Έχουν μικρές διαστάσεις , με διακριτικό design και είναι κατάλληλες για κατοικίες έως και 250τ.μ. . 

 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

O λέβητας της μονάδας TURBO PLUS είναι χαλύβδινος και κυλινδρικός για να απορροφά εύκολα την υδραυλική πίεση και να αποφεύγονται οι υγροποιήσεις που δημιουργούνται κατά την καύση του πετρελαίου.Ο καυστήρας της KITURAMI που είναι τοποθετημένος στο λέβητα είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία TURBO. Με την τεχνολογία αυτή  τα καυσαέρια ανακυκλώνονται μέσα στον θάλαμο καύσης εξοικονομώντας ενέργεια.

 • ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ 

Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI  παράγει  άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (567 έως 1000 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C) χειμώνα- καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε ανοίγοντας απλά την βρύση του μπάνιου.

 • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ .

Οι μονάδες  πετρελαίου συνοδεύονται συνοδεύονται από το ψηφιακό θερμοστάτη χώρου  CTR5500, απλό στη χρήση, από τoν οποίο ρυθμίζουμε τις λειτουργίες της μονάδας, επιλέγουμε το πρόγραμμα λειτουργίας και παίρνουμε πληροφορίες για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει.

 • ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι μονάδες της KITURAMI διαθέτουν:

Αισθητήρα χαμηλής στάθμης νερού. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν υπάρχει έλλειψη νερού στον λέβητα.Αισθητήρα υπερθέρμανσης. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν  το νερό στον λέβητα υπερθερμανθεί.  Αντιπαγωτικό σύστημα δύο σημείων. Όταν η θερμοκρασία του νερού στο λέβητα πέσει στους 8 °C θέτει σε λειτουργία τον καυστήρα και τον απενεργοποιεί όταν η θερμοκρασία  του νερού επανέλθει στους 9 °C. Επίσης αν η θερμοκρασία χώρου πέσει στους 5°C ο θερμοστάτης χώρου CTR5500 θέτει σε λειτουργία και τον κυκλοφορητή. Με αυτόν τον τρόπο ο λέβητας και η υπόλοιπη υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ παραμένουν ασφαλείς από τον παγετό.

 • ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η τοποθέτηση  και συντήρηση των μονάδων KITURAMI TURBO PLUS γίνεται πανεύκολα γιατί το μόνο που χρειάζεται να συνδεθεί με τον λέβητα είναι οι σωλήνες ύδρευσης και θέρμανσης  και είναι ιδανικοί για κατοικίες όπου οι  ανάγκες για ζεστό νερό και θέρμανση είναι μεγάλες.

ΕΓΓΥΗΣΗ Παρέχεται εγγύηση 3 ετών στο λέβητα και 2 ετών στα υπόλοιπά μέρη μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ατομική μονάδα πετρελαίου KITURAMI TURBO PLUS 21S 21.000 θερμίδες για θέρμανση και ΖΝΧ

 • Κατασκευαστής: Kiturami
 • Κωδικός Προϊόντος: TURBOPLUS21S
 • Διαθεσιμότητα: 2-3 Days
 • 1.288,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 1.038,71€

Διαθέσιμες Επιλογές


Σχετικά Προϊόντα

Ατομική μονάδα πετρελαίου Kiturami Turbo Condensing 21S 21.000 θερμίδες για θέρμανση και ΖΝΧ

Ατομική μονάδα πετρελαίου Kiturami Turbo Condensing 21S 21.000 θερμίδες για θέρμανση και ΖΝΧ

Ατομική μονάδα θέρμανσης συμπύκνωσης πετρελαίου Kiturami Turbo Condensing 21S 21.000 θερμίδες σε πο..

1.620,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.306,45€

Ετικέτες: kiturami, turbo-plus, 21s,