Οι χαλύβδινες μονάδες πετρελαίου TURBO της KITURAMI διαθέτουν υψηλή τεχνολογία, έχουν μικρές διαστάσεις (365 πλάτος, 650 βάθος, 890 ύψος), με διακριτικό design και είναι κατάλληλες για κατοικίες έως και 230τμ.  Έχουν τη δυνατότητα να λειτουργίας  ακόμα και χωρίς συμβατική καμινάδα. Η μονάδα διαθέτει κυλινδρικό λέβητα , καυστήρα KITURAMI , εναλλάκτη για ζεστό νερό χρήσης , ρευματολήπτη και θερμοστάτη χώρου πολλαπών ενδείξεων . Επιπλέον απαιτούν ( extra αγορά )  για την λειτουργία τους Κυκλοφορητή , δοχείο διαστολής , αυτόματο πλήρωσης,  βαλβίδα ασφαλείας και εξαεριστικά για την τελική λειτουργία τους. , 

Κάντε κλικ εδω για να κατεβάσετε το εχγειρίδιο λειτουργίας της μονάδας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

O λέβητας της μονάδας TURBO είναι χαλύβδινος και κυλινδρικός για να απορροφά εύκολα την υδραυλική πίεση και να αποφεύγονται οι υγροποιήσεις που δημιουργούνται κατά την καύση του πετρελαίου.Ο καυστήρας της KITURAMI που είναι τοποθετημένος στο λέβητα είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία turbo. Με την τεχνολογία αυτή  τα καυσαέρια ανακυκλώνονται μέσα στον θάλαμο καύσης εξοικονομώντας ενέργεια.

  • ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI  παράγει  άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (567 έως 1000 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C) χειμώνα -καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε.

  • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Οι μονάδες  πετρελαίου συνοδεύονται από το ψηφιακό θερμοστάτη χώρου CTR5500, απλό στη χρήση,  από τoν οποίο ρυθμίζουμε τις λειτουργίες της μονάδας, επιλέγουμε το πρόγραμμα λειτουργίας και παίρνουμε πληροφορίες για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ KITURAMI  

Συνεργάζονται ιδανικά με το σύστημα αυτονομίας της KITURAMI  δίνοντας τη δυνατότητα να αυτονομηθούν οι χώροι τόσο σε θερμοκρασία χώρου όσο και σε άμεση παροχή ζεστού νερού.

  • ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι μονάδες της KITURAMI διαθέτουν : Αισθητήρα χαμηλής στάθμης νερού. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν υπάρχει έλλειψη νερού στο λέβητα. Αισθητήρα υπερθέρμανσης. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν  το νερό στο λέβητα υπερθερμανθεί. Αντιπαγωτικό σύστημα δύο σημείων. Όταν η θερμοκρασία του νερού στο λέβητα πέσει  στους 8 °C θέτει σε λειτουργία τον καυστήρα και τον απενεργοποιεί όταν η θερμοκρασία  του νερού επανέλθει στους 9 °C.Επίσης αν η θερμοκρασία χώρου πέσει στους 5°C ο θερμοστάτης χώρου CTR5500 θέτει σε λειτουργία και τον κυκλοφορητή. Με αυτόν τον τρόπο ο λέβητας και η υπόλοιπη υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ παραμένουν ασφαλείς από τον παγετό.


ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 

Η τοποθέτηση  και συντήρηση των μονάδωνTURBO της  KITURAMI γίνεται  εύκολα και είναι ιδανικοί για κατοικίες όπου οι  ανάγκες για ζεστό νερό και θέρμανση είναι μεγάλες.  Επιπλέον απαιτούν ( extra αγορά )  για την λειτουργία τους Κυκλοφορητή , δοχείο διαστολής , αυτόματο πλήρωσης βαλβίδα ασφαλείας και εξαεριστικά για την τελική λειτουργία τους. ,


ΕΓΓΥΗΣΗ Παρέχεται εγγύηση 3 ετών στο λέβητα και 2 ετών στα υπόλοιπά μέρη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ατομική μονάδα πετρελαίου KITURAMI TURBO 21S 21.000 θερμίδες για θέρμανση και ΖΝΧ

  • Κατασκευαστής: Kiturami
  • Κωδικός Προϊόντος: TURBO21S
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Days
  • 955,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 770,16€

Διαθέσιμες Επιλογές


Σχετικά Προϊόντα

Σώμα καλοριφέρ panel PURMO σειρά COMPACT 33/300/800 1169θερμίδες

Σώμα καλοριφέρ panel PURMO σειρά COMPACT 33/300/800 1169θερμίδες

Τα ποιοτικά θερμαντικά σώματα PURMO COMPACT συνδιάζουν την υψηλή τεχνολογία με την λειτουργικότητα κ..

142,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 114,52€

Ατομική μονάδα πετρελαίου Kiturami Turbo Condensing 21S 21.000 θερμίδες για θέρμανση και ΖΝΧ

Ατομική μονάδα πετρελαίου Kiturami Turbo Condensing 21S 21.000 θερμίδες για θέρμανση και ΖΝΧ

Ατομική μονάδα θέρμανσης συμπύκνωσης πετρελαίου Kiturami Turbo Condensing 21S 21.000 θερμίδες σε πο..

1.620,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.306,45€

Ετικέτες: kiturami, turbo, 21s,