Το ELSTEIN EBF25 HTS/1 400W  διαθέτει τα υπέρυθρα κεραμικά στοιχεία υψηλής απόδοσης HTS/1 τα οποία κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες έχουν την ικανότητα να αναπτύσουν θερμοκρασία έως 900 βαθμούς κελσίου.  Εχουν την ικανότητα να καλύπτουν συγκριτικά μεγαλύτερους χώρους  με σχεδόν μηδενική εκπομπή φωτός .Τα σώματα ELSTEIN EBF HTS/1 είναι κατάλληλο μόνο για επίτοιχη τοποθέτηση και η λειτουργία τους ελέγχεται από θερμοστάτη χώρου ο οποίος περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Τα θερμαντικά σώματα με υπέρυθρα κεραμικά στοιχεία λόγω του ανακλαστήρα θερμότητας κατευθύνουν την θερμότητα στα δομικά στοιχεία σε χαμηλό ύψος (πάτωμα - περιμετρικοί τοίχοι - έπιπλα)  . Αμεσο αποτελεσμα αυτού είναι ότι δεν δημιουργείται μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ δαπέδου και οροφής του κτιρίου και η θερμότητα παραμένει σε χαμηλό ύψος δημιουργώντας πολύ καλές συνθήκες θερμικής άνεσης σε χαμηλό ύψος απο το πάτωμα  . Η ιδιαιτερότητα αυτού του τρόπου θέρμανσης το κάνει ιδανικό και για επαγγελματικούς χώρους ή για ψηλοτάβανα κτίρια ή αμόνωτους χώρους ή ακόμη και για χώρους όπου υπάρχει εξαερισμός. Η απαγωγή του αέρα από το χώρο δεν μειώνει την θερμοκρασία του χώρου σε μεγάλο βαθμό.

Η σειρά EBF25 HTS/1 -400W είναι εξοπλισμένη με τα υπερυθρα θερμαντικά στοιχεία HTS/1 από την σειρά υψηλής απόδοσης της ELSTEIN . Η ιδιαιτερότητα των υπέρυθρων θερμαντικών αυτών στοιχείων είναι ότι κατασκευάζονται με την μέθοδο HOLLOW CASTING με εσωτερική κοιλότητα εντός η οποία ''γεμίζεται'' με θερμομονωτικό υλικό . Απότελεσμα αυτού του τρόπου κατασκευής είναι οι υψηλότερες θερμοκρασίες που αναπτύσουν οι υπέρυθροι κεραμικοί  εκπομποί και η ισχυρότερη ανάκλαση της θερμότητας προς το χώρο του δωματίου . Το κέλυφος του είναι από χυτό κράμα αλουμινίου με απεριόριστη διάρκεια ζωής . Δεν χρειάζεται κανενός είδους συντήρηση , δεν διαβρώνεται . Ο ανακλαστήρας είναι από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας ειδικός για την ανάκλαση της θερμότητας σε μεγάλες αποστάσεις

Η σχεδόν μηδενική εκπομπή φωτός το κάνει ιδανικό για μια σειρά εφαρμογών θέρμανσης όπως :  Οικιακοί – επαγγελματικοί χώροι – εκκλησίες – στεγασμένοι χώροι σε καφέ μπάρ και βιομηχανικοί χώροι 

Τεχνικά χαρακτηριστικά : 

 • Μοντέλο : ELSTEIN EBF25 HTS/1 400W 
 • Τύπος Κεραμικού Εκπομπού : HTS/1 400W 
 • Eπιφανειακή φόρτιση : 25.6Kw/m2
 • Θερμοκρασία λειτουργίας : περίπου 570 Βαθμούς Κελσίου
 • Ηλεκτρική Κατανάλωση : 400 watt 
 • Κάλυψη Χώρου: 4 ~8 m2 
 • Xώρα κατασκευής υπερυθρων κεραμικών στοιχείων : Γερμανία -ELSTEIN 
 • Συναρμολόγηση θερμαντικού σώματος : Ελλάδα 
 • Πιστοποίηση : CE 
 • Εγγύηση σώματος : 3 έτη 

Συμπεριλαμβάνεται στην αγορά : υπερυθρη συσκευή ELSTEIN EBF , καλωδιο σιλικόνης 1m, επίτοιχος μηχανικός θερμοστάτης 16A, Eπίτοιχο στηρίγμα θερμαντικού σώματος , οδηγίες ασφαλείας, χρήσης και τοποθέτησης .

Αξεσουάρ : ψηφιακοί θερμοστάτες χώρου – επίτοιχοι ή ασύρματοι με χρονοπρόγραμμα ή με WIFI έλεγχο

 Η εγκατάσταση των υπέρυθρων θερμαντικών σωμάτων παίζει σημαντικότατο ρόλο στην λειτουργία και στην απόδοσή τους . Μπορείτε να φέρετε στο κατάστημά μας την κάτοψη σας ώστε να επιλέξουμε μαζί την θέση και το μέγεθος των θερμαντικών σωμάτων .Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση στο χώρο σας καθώς και εγκατάσταση τυχόν καλωδιώσεων που απαιτούνται .


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Κεραμικό υπέρυθρο σώμα ELSTEIN EBF25 HTS/1 - 400W υψηλής απόδοσης

 • Κατασκευαστής: ELSTEIN-MICA
 • Κωδικός Προϊόντος: ELSTEIN.EBF.HTS1.400W
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 182,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 146,77€

Διαθέσιμες Επιλογές


Σχετικά Προϊόντα

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό σώμα τοίχου IRIDA FSR650W

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό σώμα τοίχου IRIDA FSR650W

Το ELSTEIN IRIDA FSR 650W είναι μια πηγή υπέρυθρης ακτινοβολίας μακρού μήκους κύματος. Τα σώματα αυτ..

154,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 124,19€

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό σώμα τοίχου υψηλής απόδοσης IRIDA HTS/1 400W

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό σώμα τοίχου υψηλής απόδοσης IRIDA HTS/1 400W

Το ELSTEIN IRIDA HTS/1 400W είναι μια πηγή υπέρυθρης ακτινοβολίας μακρού μήκους κύματος. Τα σώματα α..

170,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 137,10€

Κεραμικό υπέρυθρο σώμα ELSTEIN EBF25 FSR650W

Κεραμικό υπέρυθρο σώμα ELSTEIN EBF25 FSR650W

Το ELSTEIN EBF25 FSR650W  ένα θερμαντικό σώμα με σχεδόν μηδενική εκπομπή φωτός , το οποίο προορ..

166,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 133,87€

Ετικέτες: elstein, ebf, ebf-hts-400w,